Gittes Værksted

Alle Smyk2000 kurser bliver afholdt på Gittes Værksted, Prags Boulevard 63C.

Værkstedet blev i sin tid grundlagt af sølvsmed Carsten From i 1994, og i 2009 overtog guldsmed Gitte Bjørn roret.

Værkstedet er overordentlig veludstyret, med et overflødighedshorn af fagets værktøjer i fuld professionel kvalitet og 22 fuldt udstyrede arbejdsstationer med loddekarussel, loddepistol, individuel udsugning og alt i håndværktøj.

Der er to undervisningslokaler: Det Store Værksted og Mistbænken.

På Det Store Værksted har vi 14 pladser, foruden 3 pladser med mikromotorer, 4 slibe- og polerpladser, syrekar, smeltebord med digler, trækbænk, søjleboremaskine med meget mere.

I Mistbænken har vi 8 pladser, syrekar og søjleboremaskine. Når du arbejder i Mistbænken har du selvfølgelig også adgang til værktøjet i Det Store Værksted, ligesom alle har adgang til Hammerrummet, som indeholder alt hvad hjertet kan begære af hammere og jern, knopstempler og cicelørværktøj.

Vi samles om det store bord til fælles te og kaffe i pauserne, og normalt har en af deltagerne lidt mundgodt med.

Trivslen er i det hele taget rigtig god på Gittes Værksted, hvor glæde og latter går hånd i hånd med høj faglighed, og hvor der altid er højt til loftet!

 

Du kan se billeder af værkstedet på vores facebookside Gitte Bjørn - gå efter lysestagerne.. :-) Hvis du selv er kursist eller blot følger siden 'udefra', er du velkommen til at poste, like, dele, tagge og kommentere.

Du er selvfølgelig også velkommen på Instagram, hvor siden også hedder Gitte Bjørn.