Alle hold

Smyk2000 udbyder 3 forskellige typer af kurser

Håndværkskurser har fokus på håndværket, materialerne og fremgangmåden. Håndværkskurserne afholdes normalt på det lille værksted 'Mistbænken' med kun 8 deltagere, så du virkelig har mulighed for at fordybe dig i teknikken og lære, hvordan du gør med en faglærer lige ved hånden. På håndværkskurserne arbejder du altid med faste opgaver, og de spænder lige fra begynderopgaver til avancerede Master Class opgaver. Hver kursist bliver undervist ud fra sine egne forudsætninger - her bliver du udfordret på din håndværksmæssige kunnen, uanset om du er nybegynder eller fuldbefaren! Max. deltagerantal: 8 - klik her

Designkurser har fokus på formgivning. Her har du mulighed for at udvikle dit formsprog og udtryk helt frit og eksperimentere lige så tosset, som du vil med udtryk, materialer og teknikker - vi kalder det Fri Leg. Undervisningen foregår normalt i 'Det Store Værksted' og er helt individuel, så læreren har fokus på netop dine ønsker og tanker - når det altså er din tur.. :-)
Max. deltagerantal: 14 - klik her

Håndværkskurser og Designkurser går hånd i hånd, som Yin og Yang. Med styr på teknikken kan du bedre omsætte dine designs til virkelighed, og med bedre designs udfordrer du stadigvæk dit håndværk. Du kan følge alle de kurser, som du har lyst til - blot der er plads på holdene.

Temakurser har fokus på en bestemt teknik eller et bestemt materiale. Bl.a. Voks, hvor fokus er på at modellere i voks til senere afstøbning i sølv. Filigran, som er sirlige og forfinede mønstre. Kædeteknik, som handler om forskellige måde at opbygge kæder på, og Fokus på Fatning, som handler om at opbygge de fatninger, stenene senere skal sættes i. Dertil er kurser i såvel Støbning, Forrivning som Smykkernes udtryk på programmet.

 

Besøg på Værkstedet - Kun efter forudgående aftale - tlf. 27 28 13 06