Sommer 2020

Smykkekurser om sommeren hos Foreningen SMYK2000 løber over 5 hverdage, hvor du intents og koncentreret får mulighed for at lave dine egne personlige smykker og objekter. Du bestemmer selv om det skal være guld, sølv, messing eller kobber mm. - Ugekurset er også for nybegyndere. 

Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige  
                  - KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner
 
NB! Materialer indgår ikke i prisen, men kan tilkøbes på kursusstedet.
 
Hvis der går noget galt i betalingsprocessen når du tilmelder dig et kursus, så gemmer vores system dig automatisk og der vil ofte blive reserveret en plads til dig på holdet. Dette kan være svaret hvis du oplever at du ikke kan tilmelde dig på ny.
(en fejlmeddelelse kan lyde således: ”der er allerede en med denne mail tilmeldt på holdet”) I dette tilfælde skal du blot skrive en mail til info@smyk2000.dk og give os besked om du ønsker at tilmelde dig det pågældende hold eller ej. Så kan du få tilsendt en kodelinie til indbetaling via netbank og sikre dig din plads.
Holdnr Navn Start tid Slut tid Ugedag Underviser  
06825 Sommerhold.3- 7- august 2020 09:00 16:00 Man Gitte Bjørn
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Kursusbeskrivelse:

Alle lundervisere på Gitte Bjørns Værksted er dygtige, faguddannede guldsmede eller sølvsmede. Vi er i stand til at undervise individuelt og differencieret, så der er plads til alle. Nybegyndere såvel som øvede kan få vejledening og udfordringer som vil flytte dem på vej mod deres mål.

Hvis du har fuldt kurser andre steder – eller allerede har et lille værksted der hjemme hvor du arbejder - så tag nogle af dine færdige smykker med den første gang. Dette vil hjælpe din lærer med at forstå hvor du er rent tekniskt, så vi bedre kan hjælpe dig i gang på et niveau som kan bringe dig videre.

Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige  
                  - KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner
 
NB! Materialer indgår ikke i prisen, men kan tilkøbes på kursusstedet.
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 06825
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-08-2020 09:00
Mødegange: 5
Lektioner: 40
Undervisere: Gitte Bjørn
Priser:
Almen DKK 1.820,00
Nedsat pris DKK 1.570,00
dof