Sommer 2019

Smykkekurser om sommeren hos Foreningen SMYK2000 løber over 5 hverdage, hvor du intents og koncentreret får mulighed for at lave dine egne personlige smykker og objekter. Du bestemmer selv om det skal være guld, sølv, messing eller kobber mm. - Ugekurset er også for nybegyndere. 

Holdnr Navn Start tid Slut tid Ugedag Underviser  
06578 Sommer weekend hold 2019 10:00 18:00 Lør Sergei Gorioukhin
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  
Selvom sommerferie er det bedste, savner du så alligevel at fordybe dig (i andet end Uno) på værkstedet ? 
 
Alle vores sommerkurser er for længst full-booket, så derfor har vi tryllet lidt for at stable et weekendhold på benene til alle dem, der ikke fik plads i første omgang. 
 
Vi har lokket en af fagets mest rutinerede og fagligt højpotente guldsmede, Sergei Gorioukhin, til at påtage sig et weekendkursus d.31/08 -01/09 Holdet er åbent for alle - Nybegyndere som rutinerede.
 
Så hvis du vil snuse til faget eller mangler faglige indspark så er det NU :) Måske går du også og overvejer, om du skal tilmelde dig et af efterårets MISTBÆNK-HOLD.
Det er 20 lektioners-kurser på små hold med et højt fagligt indhold og teknik i højsædet...Vi udbyder 4 af dem i efteråret og Sergei Gorioukhin er din Mesterlærer på dem alle.
 
Alle efterårets kurser er åbne for tilmelding på www.smyk200.dk - husk som altid, at det er først til mølle !
 

Du får mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker og  objekter i guld, sølv, kobber, messing m.m.

Der kræves ingen forudgående kendskab og kurset tilrettelægges således, at det tager individuelle hensyn til elevernes kunnen. Materialelære og værktøjslære indgår som en naturlig del af forløbet. Der er en arbejdsplads med værktøj og loddepistol til hver elev, og der stilles et veludstyret værksted til rådighed.

Nedsat pris: Gælder kun for -  Pensionister/ efterlønsmodtagere/ arbejdsledige og kun i Frederiksberg og Københavns Kommuner

 NB! Materialer indgår ikke i prisen, men kan tilkøbes på kursusstedet

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 06578
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 31-08-2019 10:00
Mødegange: 2
Lektioner: 18
Undervisere: Sergei Gorioukhin
Priser:
Almen DKK 1.070,00
Nedsat pris DKK 980,00